Audiosysteem winkel Unique Mode

Unique Mode is de leukste kledingzaak van Oost-Nederland voor heren en dames met filialen in Rijssen en Nijverdal. De splinternieuwe winkel in Nijverdal werd in september 2018 geopend. Een audiosysteem dat zorgt voor een fantastische weergave van de muziek, waardoor een op en top beleving wordt gerealiseerd.

 

Ultieme muziekbeleving

Service staat hoog in het vaandel bij Unique. Hetzelfde geldt voor de beleving. De manier waarop klanten worden aangesproken en geholpen, maar ook hoe ze hun winkelbezoek ervaren. Muziek speelt hierin een belangrijke rol. Via hele specifieke playlists worden de klant getrakteerd op de nieuwste muziek, die past in het beeld van de winkel. De muziek wordt op fantastische wijze weergegeven door een selectie van hoogwaardige luidsprekers.

Een warm welkom

Stijlvolle opbouwluidsprekers zijn gemonteerd aan de donkere kabelgoten. Omdat deze goten door de hele winkel lopen is het de ideale manier om een goede dekking van het geluid te realiseren. Op 12 plaatsen zijn luidsprekers tactisch gepositioneerd. Waar er sprake is van een gestuct plafond is gebruik gemaakt van inbouwluidsprekers. Beide type luidsprekers worden ondersteund door subtiele subwoofers, die zorgen voor laagweergave. Elke klant wordt op deze warm welkom geheten door de muziek.

Energiezuinig audiosysteem

Het audiosysteem wordt centraal gestuurd door twee krachtige, maar zeer energiezuinige versterkers. Deze verbruiken een minimum aan stroom, maar zetten daar een krachtige performance tegenover. Elke luidspreker en subwoofer wordt maximaal belast. Dit komt de muziekweergave ten goede. Bovendien schakelt het audiosysteem in de winkel automatisch mee met de verlichting. Dit betekent dat de medewerker die de winkel afsluit maar één schakelaar om hoeft te zetten.