Digitaal samenwerken Ter Steege Bouwvastgoed Hardenberg

Ter Steege Bouw Vastgoed Hardenberg is onderdeel van de Ter Steege Groep. Een familie van 25 zelfstandige bedrijven in vastgoed, bouw, handel en industrie. De Bouw Vastgoed-divisie is nu een totaalaanbieder die haar opdrachtgevers van dienst kan zijn van initiatief tot ontwikkeling, financiering, realisatie, beheer en onderhoud. Voor de vestiging in Hardenberg heeft RJ Audiovisueel twee vergaderruimtes ingericht met interactieve en draadloze presentatieoplossingen in combinatie met touch beeldschermen. 

Effectief samenwerken levert medewerkers en de organisatie voordelen op. Men wordt productiever, het werk wordt leuker en de focus ligt op één ding: het beste uit jezelf en de organisatie halen. 

 

Effectief samenwerken met touchscreens in Hardenberg

De manier waarop we werken verandert net als de werkplekken zelf. Er zijn meer open werkplekken, we werken vaker op afstand, met onze eigen laptops en tablets. We willen snel documenten kunnen delen, draadloos kunnen presenteren en digitaal aantekeningen kunnen maken met collega’s. Ter Steege Bouw Hardenberg speelt hier goed op in door de veelgebruikte vergaderruimtes in te richten met touchscreens en interactieve presentatie oplossingen.

 

Touchscreens brengen bouwteams samen

De touchscreens van RJ Audiovisueel versterken het werken volgens Agile of Scrum. Met deze samenwerkingssystemen kan Ter Steege op draadloos vergaderen, snel acties uitzetten en knopen doorhakken. Alle bouwteamleden kunnen hun laptop of tablet op het grote scherm delen. Dat betekent direct samenwerken aan documenten, effectief presenteren en snel knelpunten oplossen. De touchscreens verbeteren niet alleen de productiviteit van een team, maar zorgen ook voor meer betrokken en enthousiaste teamleden.

 

Presenteren, whiteboarden, annoteren en delen

De grote touch beeldschermen in Hardenberg zijn voorzien geïntegreerde Windows 10 PC's met een eigen vergaderaccount. Wanneer men digitaal documenten deelt met deze account kunnen bouwtekeningen en pdf-bestanden worden geopend en bewerkt op het touch beeldscherm. Met één druk op de e-mail knop zijn de bestanden gedeeld met collega's of opgeslagen in de Cloud.

Gerelateerde producten

meerminder