Geluidsinstallatie en Digital Signage Otje van Potje te Rijssen

Otje van Potje is een groot woonwarenhuis gevestigd in Rijssen en presenteert in een geheel vernieuwde showroom een complete collectie meubels, kampeerartikelen en accessoires. Het woonwarenhuis bestaat uit twee verdiepingen en is door RJ Audiovisueel compleet voorzien van een nieuwe geluidsinstallatie met omroepmogelijkheden en een aantal beeldschermen voor Narrowcasting.

"Op 3000m2 laten wij je geheel vrijblijvend volop inspiratie opdoen."

Dit is een van de kreten die het woonwarenhuis roept en vanaf nu wordt ondersteund door zeer aangename achtergrondmuziek en visuele ondersteuning in de vorm van  beeldschermen. Tevens heeft het personeel nu de beschikking om vanaf de balie om te roepen door de gehele winkel.

 

2-zone geluidsinstallatie

Het woonwarenhuis bestaat uit een begaande grond en een eerste verdieping welke beide een ander type plafond hebben. Op de eerste verdieping zijn 10 stuks 6,5 Inch Apart inbouwluidsprekers geïnstalleerd in het systeemplafond voor een optimale spreiding en aangenaam geluid. De eerste verdieping heeft een industrieel plafond met stalen balken welke zich perfect leent voor 360 graden hang luidsprekers. Hier zijn er in totaal 6 stuks van geïnstalleerd om de hele eerste verdieping te voorzien van geluid.

Versterking en omroepmogelijkheden

Omdat de geluidsinstallatie voornamelijk bediend wordt door het personeel, is er gekozen voor de toegankelijke Concept1T mengversterker van Apart. Dit is een eenvoudig te regelen versterker en mixer in één wat hem tevens perfect geschikt maakt voor veel MKB bedrijven. Hierop is een paging microfoon aangesloten welke bij de balie is geplaatst zodat het personeel eenvoudig en snel kan omroepen om eventueel een andere collega erbij te roepen. Als standaardaard afspeelbron heeft RJ Audiovisueel een internettuner en MP3 USB-speler geïnstalleerd zodat er ruim voldoende keuze is.

 

Digital Signage voor extra beleving en reclame

In de huidige samenleving zijn beeldschermen niet meer weg te denken in de winkels. Ook Otje van Potje is voorzien van 3 professionele beeldschermen waarop sfeerbeelden, informatie en aanbiedingen getoond worden. Klanten kunnen hierdoor extra inspiratie opdoen of getipt worden met een interessante aanbieding. Er is gekozen voor 2 stuks 32 Inch beeldschermen achter de balie en eenmaal 42 Inch beeldscherm op de eerste verdieping. 

Otje van Potje

 

Signagecloud online software

De geïnstalleerde mediaspeler achter de schermen is verbonden met internet en zo ingesteld dat deze met regelmaat online kijkt of er nieuwe content beschikbaar is. Deze online digital signage software kan vanaf elke pc of tablet benaderd worden via internet om vervolgens de content te maken en te beheren. Deze online tool is uiterst eenvoudig in gebruik maar is wel voorzien van een krachtige ontwerp functie. Afspeellijsten kunnen eenvoudig worden gemaakt en toegewezen aan de betreffende mediaspeler. De grote kracht is dat de gebruiker hier geen ICT kennis voor nodig heeft.

 

Gerelateerde producten

meerminder