Geluidsinstallatie voetbalvereniging TOB Amsterdam

RKSV TOB is een Nederlandse Voetbalvereniging uit Amsterdamwelke in 1947 is opgericht. Voetbalvereniging TOB, zaterdag derde klasse, speelt vanaf 1 januari 2013 op het vernieuwde sportpark Oostzanerwerf welke door RJ Audiovisueel is voorzien van een professionele en tevens krachtige geluidsinstallatie.

 

Bij het creëren van een goede sfeer is geluid onmisbaar

Na de voetbalwedstrijden wordt er natuurlijk uitvoerig nagepraat. Hierbij mag een aangenaam achtergrond muziekje niet ontbreken. RJ Audiovisueel heeft daarom de voetbalkantine in Amsterdam voorzien van een volledig nieuwe en krachtige geluidsinstallatie. Het audiosysteem in de voetbalkantine heeft voldoende vermogen zodat deze ook ingezet kan worden bij feesten waarbij een zanger of een DJ ingehuurd wordt. 

Uitgebalanceerde geluidsinstallatie

Deze geluidsinstallatie bestaat uit zes stuks Apart Mask8 luidsprekers met een vermogen van 200 Watt per stuk. Daarnaast zijn er twee dubbele 10 Inch Apart subwoofers geïnstalleerd om het geheel extra punch mee te geven in de lage frequenties. Alle luidsprekers en subwoofers zijn aangesloten op de zeer krachtige Apart Champ 3D installatie versterker. Deze 3-kanaals versterker is voorzien van een ingebouwde DSP met een 4-bands equalizer. Met deze mogelijkheden kan de geluidsinstallatie perfect worden afgestemd voor de ruimte zodat deze maximaal tot zijn recht komt.

 

Plug & Play mogelijkheden voor DJ en Zanger

Wanneer de voetbalvereniging een feest organiseert en er een tapeartiest of DJ langs komt, dan kan deze rechtstreeks inpluggen op een wandpaneel welke door RJ Audiovisueel is geïnstalleerd. Het robuuste wandpaneel heeft een strak design en heeft alleen en XLR L+R ingang. Hierdoor zijn vervelende kabels door de kantine verledentijd.

 

Gerelateerde Producten

meerminder