Groei voor Picnic optimalisatie in communicatie

Picnic is de snelst groeiende online supermarkt van Nederland. Met het unieke bezorgmodel maakt Picnic het boodschappen doen eenvoudig en voor iedereen betaalbaar. Deze verfrissende manier van ondernemen zorgt voor veel positieve reacties bij klanten. Met de Picnic app bestel je al je boodschappen voor de laagste prijs en worden boodschappen ook nog gratis thuis gebracht. Denk aan de melkboer vroeger, maar dan in een modern jasje. Ze rijden in milieuvriendelijke elektrische karretjes en met de ‘boodschappenradar’ zie je op de minuut nauwkeurig wanneer de bezorger voor de deur staat. 

"Net als de melkboer vroeger, maar dan in een modern jasje."

 

Behoefte aan betrouwbare online communicatie 

Picnic heeft er voor gekozen om te investeren in moderne online communicatie techniek. De kantoren in Nederland en sinds kort Duitsland zijn door RJ Audiovisueel voorzien van een zogenoemde Zoom Rooms. Een innovatieve cloud videocommunicatie-oplossing, waarmee werknemers uiterst eenvoudig met elkaar kunnen samenwerken tussen de verschillende vestigingen. 

Zoom Rooms Picnic

 

Waarom is er gekozen voor Zoom als communicatieoplossing? 

Gebruiksvriendelijke en betrouwbare communicatiemiddelen zijn cruciaal om medewerkers op verschillende locaties met elkaar te verbinden. Zoom komt van alle videoconferentie-oplossingen onafhankelijk door Gartner getest het beste uit de bus. Het werkt gewoon!  

 

In welke vormen wordt Zoom ingezet bij Picnic? 

Op de belangrijkste locaties zijn de vergaderruimtes omgetoverd tot zogenaamde Zoom Rooms. Medewerkers kunnen deze ruimtes boeken via hun agenda om vervolgens met één druk op de knop in de online meeting te stappen met collega’s op een andere locatie. Content vanaf eigen devices zoals een laptop of smartphone kan ook met één druk op de knop gedeeld worden in de online meeting.

Daarnaast zijn er regelmatig bedrijfspresentaties en tech meet-ups op het kantoor in Amsterdam. Daarom heeft RJ Audiovisueel geholpen bij het inrichten van een totaaloplossing voor all-hands-meetingen (incl. Zoom) in de lunchruimte.

Zoom all-hands webinar

 

Kun je in één zin omschrijven waarom Zoom de beste communicatieoplossing is?

Zoom is een gebruiksvriendelijke en hoge kwaliteit oplossing die het medewerkers mogelijk maakt om op afstand samen te werken.

Toon Borren, Senior Analyst bij Picnic

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen jouw organisatie?

Maak een vrijblijvende afspraak in ons Inspiratie Center in Rijssen voor een gratis demo sessie en laat je inspireren hoe onze oplossingen kunnen bijdragen aan beter samenwerken, slimmer informeren en stressvrij presenteren. Vul je gegevens in en we maken graag een afspraak.

GRATIS DEMO of bel direct: 0548-597340