Moderne AV inrichting Roosdom Tijhuis Rijssen

RJ Audiovisueel heeft  Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis voorzien van de nieuwste audiovisuele middelen zoals een 2x2 videowall en innovatieve draadloze presentatiesystemen. 

Roosdom Tijhuis is een ontwikkelende bouwer die landelijk opereert als een sterke partner in huisvestingsprojecten. Het hart van het pand in Rijssen heeft een flinke verbouwing ondergaan. De entree heeft een grote facelift ondergaan en is voorzien van een moderne videowall. De vernieuwde verkoopruimte is daarnaast voorzien van drie innovatieve draadloze touchscreen presentatie oplossingen gecombineerd met narrowcasting. Esthetisch en functioneel kan worden gesproken over een flinke upgrade van de uitstraling en ervaring voor de klant. 

Ontvangst zoals het hoort

Bij binnenkomst komen de gasten van Roosdom Tijhuis eerst in aanraking met een videowall van twee x twee 4K schermen. Op deze schermen worden onder andere recente projecten, nieuwsberichten en bedrijfsupdates weergegeven. De videowall dient onder andere als wachtverzachter waardoor 5 minuten wachten geen enkel probleem is. 

Vervolgens worden de gasten opgehaald door hun kopersbegeleider die hen meeneemt naar De Woonkamer. De Woonkamer is een nieuwe en moderne ruimte waar in huiselijke sferen de nieuwe woning van kopers kan worden besproken.

                    “Het hart van het pand is van groot belang voor de uitstraling van je bedrijf.”

Narrowcasting met een persoonlijke groet

De drie verkoopruimtes zijn voorzien van moderne touchscreens geïntegreerd in de wand. Standaard wordt op deze schermen middels narrowcasting een presentatie getoond en worden mooie referenties getoond van het bedrijf.

Deze content kan eenvoudig op afstand gepland en gewijzigd worden middels een gebruiksvriendelijke online digital signage software oplossing zodat deze perfect aansluit op de betreffende klant/afspraak. Zelfs bij naam welkom heten is geen probleem. Deze presentatie is natuurlijk de perfecte 'ijsbreker' voor de kopersbegeleiders.

 

Snel, simpel en draadloos presenteren

Bij de schermen is een gebruiksvriendelijk bediengspaneel geplaatst waarmee alleen de relevante functies van het scherm bediend kunnen worden. Na de introductie schakelt de kopersbegeleider met een simpele druk op de knop om naar de presentatiemodus. Dit houdt in dat hij eenvoudig en snel draadloos het beeld van zijn laptop of tablet kan presenteren op het scherm voor een heldere communicatie richting de klant.

 

Betrokkenheid zorgt voor waardering

Door het touchscreen kan de kopersbegeleider tijdens de presentatie de whiteboardfunctie aanzetten waardoor zowel de klant als de kopersbegeleider aantekeningen kunnen maken op bijvoorbeeld een bouwtekening. Deze aantekeningen kunnen vervolgens opgeslagen en per e-mail worden verzonden naar de klant. Dit zorgt voor optimale betrokkenheid en communicatie in het begeleidingsproces.

“ De visuele hulpmiddelen sluiten naadloos aan op de boodschap van de kopersbegeleider. Deze duidelijke communicatie versterkt de band tussen het bedrijf en de klant.”

Gerelateerde producten

meerminder

Gerelateerde projecten

Vergaderen en presenteren anno 2016 Nijhof Wassink

Audiovisuele installatie kantoorpand Agion Rijssen

2x2 video wall op statief Sigmax Enschede

Creatieve video wall showroom Sharp in Houten