Online samenwerken voor Stanstechniek Gaanderen

Sinds de oprichting in 1963 verwerkt Stanstechniek Gaanderen specifieke producten uit band- en plaatmateriaal voor OEM bedrijven. De afgelopen jaren heeft het bedrijf zich gericht op een hoger kennisniveau door te investeren in nieuwe technieken en opleidingen voor zijn medewerkers. Hierdoor zijn ze meer dan alleen een toeleverancier van stalen onderdelen en is Stanstechniek een kennis partner met ervaring om de metalen componenten van het eindproduct zo goed en goedkoop mogelijk te maken. Om deze kwaliteit te waarborgen en waar mogelijk te verhogen, is RJ Audiovisueel ingeschakeld om bepaalde bedrijfsprocessen innovatiever en efficiënter te maken.

"RJ Audiovisueel biedt oplossingen die zijn ontworpen om de communicatie en samenwerking tussen teams op de moderne werkplek te verbeteren."

 

Krachtig online samenwerkingsplatform Zoom

Om de samenwerking tussen medewerkers, leveranciers en klanten naar een hoger niveau te tillen is meer nodig dan alleen een goede videoconferentie oplossing van vergaderruimte naar vergaderruimte. Daarom heeft RJ Audiovisueel een krachtige Zoom videoconferentie software oplossing geleverd waarmee medewerkers onderling of in groepen kunnen chatten, videobellen en bestanden uitwisselen. Deze softwareoplossing werkt zowel op de Smartphone, tablet, laptop en in de vergaderruimte op een groot (touch) beeldscherm.

Zoom Room eigenschappen

Communicatie in de hele keten naar een hoger niveau

Stanstechniek heeft veel te maken met communicatie zowel intern met medewerkers als extern met klanten en leveranciers. In de oude situatie werd er een afspraak gepland met de klant of leverancier op een locatie. Naast de vele reiskilometers voor alle partijen, kost dit vaak ook veel tijd voordat er beschikbare datum geprikt kan worden. Een afspraak waar vroeger 4 uur voor gepland moest worden kun nu in slechts 1 uur gedaan worden en dus ook op kortere termijn ingepland worden.

"Een afspraak waar vroeger 4 uur voor gepland moest worden kan nu in slechts 1 uur gedaan worden en dus ook op kortere termijn ingepland worden."

 

Zoom Room Touch Crestron

 

Meer dan alleen draadloos presenteren in de vergaderruimte

In een van de vergaderruimtes is tevens een 65 inch interactieve Zoom Room oplossing geïnstalleerd. Medewerkers kunnen deze ruimte vanuit de Outlook agenda boeken en tegelijkertijd gasten op afstand uitnodigen. Op de geplande tijd kan men met één druk op de knop de online HD video vergadering starten. Draadloos een presentatie delen vanaf een laptop of tablet is vervolgens zeer eenvoudig. Omdat deze ruimte is uitgerust met een 65 inch touch beeldscherm kunnen medewerkers digitaal over de presentatie heen annoteren. De digitale annotaties kunnen vervolgens direct per e-mail verstuurd worden naar de relevante partijen.

Effectief samenwerken levert medewerkers en de organisatie voordelen op. Men wordt productiever, het werk wordt leuker en de focus ligt op één ding: het beste uit jezelf en de organisatie halen.

Erik-Jan Beenen, Adviseur Audiovisuele Oplossingen

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen jouw organisatie?

Kom langs in ons AV Inspiratie Center in Rijssen voor een gratis demonstratie en laat je inspireren hoe onze oplossingen kunnen bijdragen aan beter samenwerken, slimmer informeren en stressvrij presenteren. Vul je gegevens in en we maken graag een afspraak.

GRATIS DEMO of bel direct: 0548-597340