Videoconferentie systeem Kaak Groep

Gebaseerd op meer dan 100 jaar ervaring, levert Kaak Group bakkerijbedrijven over de hele wereld de apparatuur welke benodigd is voor de productie van vele soorten bakkerijproducten. Hooggekwalificeerde experts in zeven dochterondernemingen richten zich gezamenlijk op het ontwikkelen en leveren van optimale technische en technologische variaties en nuances voor elk gebakken product. Om deze experts met regelmaat bij elkaar te brengen heeft RJ Audiovisueel voor Nederland, Frankrijk en Engeland een betrouwbare en toegankelijke Lifesize videoconferentie oplossing geleverd.

 

Door samen te werken blijft de kwaliteit gewaarborgd

Landsgrenzen zijn geen drempel meer voor ad-hoc of gepland overleg tussen engineers van verschillende vestigingen. Door de geleverde Lifesize ICON 450 videoconferentie systemen in combinatie met de Cloud oplossingen kunnen medewerkers binnen een handomdraai een overleg plannen. En met de beschikbare online vergaderruimtes is een ad-hoc overleg ook kinderspel. Plan een afspraak met collega's samen met de online vergaderruimte en door de eenvoud is het alsof er een fysiek overleg plaats vindt.

Videoconferentie systeem Kaak Groep

Het doel is om de ervaring van een videoconferentie overleg zo dicht mogelijk bij de realiteit te krijgen.

Erik-Jan Beenen, Adviseur Audiovisuele Oplossingen

Ultieme combinatie tussen hardware en software

Het doel is om de ervaring van een videoconferentie overleg zo dicht mogelijk bij de realiteit te krijgen. Bij de Kaak Group is dit gedaan door de Cloud Applicatie van Lifesize te combineren met de Lifesize ICON 450 hardware. De Cloud Applicatie zorgt voor de stabiele en betrouwbare verbinding tussen de verschillende partijen en de mogelijkheid om te plannen. De hardware bestaat uit een HD-camera voor scherpe opname en een speakerphone met bedieningsinterface voor het gebruikersgemak en optimale spraakverstaanbaarheid.

App voor elke apparaat zoals laptop, tablet en telefoon

Bij de geleverde Cloud videoconferentie oplossing hoort ook een Lifesize-app. De Lifesize-app is gestroomlijnd en specifiek ontworpen om alle manieren waarop medewerkers communiceren te verbeteren. Van individuele audio- en videogesprekken tot uitgenreide vergaderingen met het hele bedrijf op verschillende locaties. Met functies zoals de gebruiksvriendelijke lay-out, bureaublad delen en agenda-integraties worden verouderde en dure diensten nu vervangen voor hoogwaardige videogesprekken met de mogelijkheid om content te delen.

 

De smartphone voor video-, web- en audiogesprekken in de vergaderruimte.

Lifesize is ontworpen om alle verschillende vergadermethodes te ondersteunen, inclusief audioconferenties met geluid van HD-kwaliteit. Elke Lifesize-gebruiker krijgt een video- en audionummer met lokale toegangsnummers in meer dan 50 landen - zo kunnen telefoongesprekken met wel 50 verschillende lijnen tot stand worden gebracht. Alle relevante conferentiefuncties worden op één slimme luidsprekertelefoon samengebracht en zijn eenvoudig te bedienen met het touchscreen. Start gesprekken, voeg gebruikers toe uit het geïntegreerde telefoonboek, dit is vergaderen zoals nooit tevoren.