Fabriekshal

Fabriekshal

Audiovisuele oplossingen in een fabriekshal, magazijn of productieruimte. Het klinkt misschien gek, maar dat is het niet. Om productiviteit en veiligheid te verhogen zijn audiovisuele oplossingen een zeer welkome aanvulling. 

 

Achtergrondmuziek verhoogt productiviteit 

Voor een gezonde arbeidsethos zijn arbeidsvitaminen noodzakelijk. Dit heeft betrekking op vrijwel alle ruimtes binnen een organisatie en daarvoor zijn er dan ook diverse oplossingen mogelijk. Ongeacht het formaat van de ruimte, overal is het mogelijk om een omroepinstallatie in gebruik te nemen. Dit kan betrekking hebben op diverse berichtgevingen welke doorgegeven moeten worden, maar het kan ook gebruikt worden voor zachte achtergrondmuziek. Hierdoor verhoog je de productiviteit in bijvoorbeeld een fabriekshal of magazijn. Dit kan per zone of centraal geregeld worden en vrijwel elke bron is vandaag de dag middels internet te beluisteren. Hierdoor is het mogelijk om op de verkoopafdeling naar een andere radiozender te luisteren dan in het magazijn. Iedereen kan zijn of haar muziek op het volume dat gewenst is. 

 

Interne communicatie en monitoring 

Beeldschermen in het magazijn zijn vandaag makkelijk te gebruiken voor planorders en werkoverzicht. Op een beeldscherm kan dermate veel informatie worden weergegeven zodat extra informatie vaak overbodig is. Zo kunnen niet alleen werkbonnen worden weergegeven, maar ook planorders en verwachte in- en uitgaande goederenleveringen. Op deze wijze zijn de mensen in het magazijn snel op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

Call centers gebruiken al jarenlang beeldschermen voor monitoring en de verwacht ontwikkeling met betrekking tot inkomende gesprekken. Zo is het ook mogelijk om de orders en projecten weer te geven op beeldscherm zodat overzicht gecreëerd wordt met betrekking tot de werkbelasting.

 

Veiligheid 

Systemen kunnen steeds meer met elkaar communiceren. Zo is het mogelijk om bij brandalarm een signaal af te geven naar de installaties van de audio en interne communicatie. Op deze wijze kan de achtergrondmuziek of omroepinstallatie tegelijk dienst doen voor brandmelding. Tevens kan middels interne communicatie op de beeldschermen worden aangegeven waar zich de dichtstbijzijnde nooduitgang bevindt. 

 

Onze expertise 

 

Vrijblijvend advies? RJ Audiovisueel adviseert je graag. 

Dagelijks staan onze specialisten klaar om vrijblijvend met je mee te denken of een goed advies uit te brengen. Ook benieuwd naar de oplossingen die wij jouw kunnen bieden neem dan contact met ons op of kom eens langs in onze showroom. 

Wist je dat je de productiviteit in een productieomgeving sterk toeneemt bij achtergrond muziek? Ik help je graag met een vrijblijvend advies.

Roy Nordkamp, Adviseur Installed Sound / Projectleider

Ontmoet onze partners

 • 19
  Oct

  Barco ClickShare is klaar voor de toekomst met USB-C en touch bediening

  Nu steeds meer fabrikanten laptops, smartphones, tablets, zelfs huishoudelijke apparaten en voertuigen met UBC -C connectoren aankondigen, zal de huidige USB aansluiting verdwijnen. Een strakker, slimmer en sneller ontwerp maakt zijn entree in de presentatie- en kantooromgevingen. Barco ClickShare brengt als eerste een dongle met USB-C op de markt voor draadloos presenteren in de vergaderruimtes.

  De connector van de nieuwe ClickShare USB-C Button is lichter, dunner en volledig omkeerbaar. Hij werkt bi-directioneel, wat alleen maar bijdraagt aan het vergadercomfort en de productiviteit van alle deelnemers binnen de vergaderruimte. Daarnaast zijn er geen extra verloopstekkers en adapters meer nodig om presentatie hardware aan de praat te krijgen. De mogelijkheid om een USB-C Dongle of een gewone USB Dongle te gebruiken, biedt gebruikers een echt toegankelijke en toekomstbestendige oplossing in elke vergaderruimte, trainingsruimte of directiekamer.


  • ClickShare is de eerste draadloze vergaderoplossing die USB-C adopteert.
  • Nieuwe functies, waaronder ondersteuning voor touchscreens en de gratis software releases met de focus op gebruikersvriendelijkheid.
  • Efficiëntie, veiligheid en gebruiksgemak blijven de uitgangspunten in de toekomstige ontwikkelingen van Barco ClickShare.


  Touch functionaliteit blaast nieuwe energie in samenwerking

  Met de kosteloze firmware-updates die elk kwartaal uitkomen voor de Barco CSE-200 en CSE-800, verbetert Barco voortdurend de snelheid en eenvoud van ClickShare. Met de laatste software update demonstratie op de InfoComm van dit jaar, lag de nadruk op de gebruikerservaring in vergaderomgevingen met touch beeldschermen. ClickShare blaast nieuwe energie in de manier van samenwerken en introduceert Touch bediening! presentatoren bedienen elke applicatie op hun laptop via het touch beeldscherm in de ruimte, in plaats van de computermuis te gebruiken. Met deze geavanceerde functie voegt ClickShare interactie toe aan vergaderingen en leidt het de weg naar meer innovatieve samenwerkingsmethoden.


  Beschikbare Barco ClickShare presentatiesystemen

  De Barco Clickshare serie bestaat uit 3 verschillende systemen, te weten de Clickshare CS-100, Clickshare CSE-200 en Clickshare CSE-800. Elke vergadering, brainstormsessie, overleg of ruimte vraagt om een andere toepassing waarvoor Barco de draadloze presentatie systemen heeft ontwikkeld. Hieronder vindt je meer informatie betreft de Barco ClickShare systemen.

  Gerelateerde producten

  meerminder


  Benieuwd naar de mogelijkheden binnen jouw organisatie?

  Kom langs in ons AV Inspiratie Center in Rijssen voor een gratis demonstratie en laat je inspireren hoe onze oplossingen kunnen bijdragen aan beter samenwerken, slimmer informeren en stressvrij presenteren. Vul je gegevens in en we maken graag een afspraak.

  GRATIS DEMO of bel direct: 0548-597340

 • 25
  Jul

  RJ Audiovisueel is officieel Zoom videoconferentie partner in Nederland

  RJ Audiovisueel, architect in productiviteit en expert in samenwerkingsoplossingen is nu officieel partner van Zoom videoconferencing in Nederland. Zoom is in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevende wereldwijde partij en is volledig gericht op de gebruiker.

meer