Showroom

Showroom

De showroom wordt vaak gerelateerd aan een auto showroom, maar vandaag de dag zijn veel bedrijven met een winkel geëvolueerd naar een bedrijf met showroom. Een experience center bevat namelijk veel meer beleving dan alleen een winkel. In een showroom ontvangen mensen entertainment en de laatste trends op een bepaalt vakgebied. 

 

De juiste geluidsinstallatie  

Niets is vervelender dan in een grote en doodstille showroom binnen te lopen. De stemming is direct gedrukt en het lijkt net of de muren oren hebben om iedereen af te luisteren. Wat vervolgens opvalt is dat mensen dan ook zachter gaan praten, want opvallen is iets wat ze niet willen. Een simpele truc is een achtergrondmuziek installatie als extra ambience. Hierdoor ontstaat er bij de bezoeker een gevoel van hier gebeurt iets, terwijl van overlast geen sprake is. Eigenlijk een win-win situatie. 

 

Beeldschermreclame 

Verhogen van de beleving in een showroom is bij uitstek geschikt voor beeldschermreclame. Door te projecteren of op beeldschermen weer te geven kan er een extra dimensie aan een product of oplossing worden gehangen. Helemaal indien dit gecombineerd wordt met de achtergrondmuziek installatie. Een voorbeeld kan zijn om in de autoshowroom een demonstratie video van het model waar de bezoeker op dat moment bij staat. Ondanks dat auto in de showroom aanwezig is, kan door de weergave op beeldschermen de auto meer tot "leven" komen. 

Content om weer te geven is minimaal zo belangrijk als de installatie zelf. Maar met goede content en de juiste installatie is beleving gegarandeerd. Denk bijvoorbeeld aan een videowall van 3x3 of een videowall portrait van 1x4 achter de balie. Een blikvanger, eyecatcher en de bezoeker is direct geraakt door beleving. 

  

Onze expertise 

 
 

Vrijblijvend advies? RJ Audiovisueel adviseert je graag. 

Dagelijks staan onze specialisten klaar om vrijblijvend met je mee te denken of een goed advies uit te brengen. Ook benieuwd naar de oplossingen die wij jouw kunnen bieden neem dan contact met ons op of kom eens langs in onze showroom. 

Beleving is essentieel vandaag de dag, het onderscheidt je van de rest. Ik help je graag met een vrijblijvend advies.

Rene Jansen, Adviseur AV & ICT / Directeur

Ontmoet onze partners

 • 25
  Jul

  RJ Audiovisueel is officieel Zoom videoconferentie partner in Nederland

  RJ Audiovisueel, architect in productiviteit en expert in samenwerkingsoplossingen is nu officieel partner van Zoom videoconferencing in Nederland. Zoom is in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevende wereldwijde partij en is volledig gericht op de gebruiker.

 • 01
  Jun

  Barco ClickShare is klaar voor de toekomst met USB-C en touch bediening

  Nu steeds meer fabrikanten laptops, smartphones, tablets, zelfs huishoudelijke apparaten en voertuigen met UBC -C connectoren aankondigen, zal de huidige USB aansluiting verdwijnen. Een strakker, slimmer en sneller ontwerp maakt zijn entree in de presentatie- en kantooromgevingen. Barco ClickShare brengt als eerste een dongle met USB-C op de markt voor draadloos presenteren in de vergaderruimtes.

  De connector van de nieuwe ClickShare USB-C Button is lichter, dunner en volledig omkeerbaar. Hij werkt bi-directioneel, wat alleen maar bijdraagt aan het vergadercomfort en de productiviteit van alle deelnemers binnen de vergaderruimte. Daarnaast zijn er geen extra verloopstekkers en adapters meer nodig om presentatie hardware aan de praat te krijgen. De mogelijkheid om een USB-C Dongle of een gewone USB Dongle te gebruiken, biedt gebruikers een echt toegankelijke en toekomstbestendige oplossing in elke vergaderruimte, trainingsruimte of directiekamer.


  • ClickShare is de eerste draadloze vergaderoplossing die USB-C adopteert.
  • Nieuwe functies, waaronder ondersteuning voor touchscreens en de gratis software releases met de focus op gebruikersvriendelijkheid.
  • Efficiëntie, veiligheid en gebruiksgemak blijven de uitgangspunten in de toekomstige ontwikkelingen van Barco ClickShare.


  Touch functionaliteit blaast nieuwe energie in samenwerking

  Met de kosteloze firmware-updates die elk kwartaal uitkomen voor de Barco CSE-200 en CSE-800, verbetert Barco voortdurend de snelheid en eenvoud van ClickShare. Met de laatste software update demonstratie op de InfoComm van dit jaar, lag de nadruk op de gebruikerservaring in vergaderomgevingen met touch beeldschermen. ClickShare blaast nieuwe energie in de manier van samenwerken en introduceert Touch bediening! presentatoren bedienen elke applicatie op hun laptop via het touch beeldscherm in de ruimte, in plaats van de computermuis te gebruiken. Met deze geavanceerde functie voegt ClickShare interactie toe aan vergaderingen en leidt het de weg naar meer innovatieve samenwerkingsmethoden.


  Beschikbare Barco ClickShare presentatiesystemen

  De Barco Clickshare serie bestaat uit 3 verschillende systemen, te weten de Clickshare CS-100, Clickshare CSE-200 en Clickshare CSE-800. Elke vergadering, brainstormsessie, overleg of ruimte vraagt om een andere toepassing waarvoor Barco de draadloze presentatie systemen heeft ontwikkeld. Hieronder vindt je meer informatie betreft de Barco ClickShare systemen.

  Gerelateerde producten

  meerminder


  Benieuwd naar de mogelijkheden binnen jouw organisatie?

  Kom langs in ons AV Inspiratie Center in Rijssen voor een gratis demonstratie en laat je inspireren hoe onze oplossingen kunnen bijdragen aan beter samenwerken, slimmer informeren en stressvrij presenteren. Vul je gegevens in en we maken graag een afspraak.

  GRATIS DEMO of bel direct: 0548-597340

meer