Boardroom

Boardroom

Een boardroom heeft sterke overeenkomsten met een vergaderruimte. Echter is het bij een boardroom van belang dat de apparatuur en de toepasbaarheid op een nog hoger niveau liggen. Dit kan in samenhang met het interieur voor een optimale beleving. Gezien de personen die aanwezig zijn in een boardroom is de bedrijfszekerheid van groot belang.  Deze ruimtes dienen voor constructief overleg en daarom met zo min mogelijke afleiding en doelgerichte oplossingen.  

Qua techniek is de boardroom een kroonjuweel van de bedrijfsvoering en daarom uitgerust met de nieuwste technieken en mogelijkheden. Videowall, een beeldscherm met 2 meter diagonaal in touch uitgevoerd, alles is mogelijk. Uiteraard mag daar de juiste ondersteuning op gebied van audio hierin niet ontbreken. 

 

Connectiviteit 

Connectiviteit is een vaak voorkomend probleem bij oudere vergaderruimtes. De apparatuur is niet meer compatibel met elkaar en daardoor ontstaat er al vertraging nog voordat de vergadering is begonnen. Denk hierbij aan de juiste kabels die ontbreken of de juiste instelling op de laptop lukt niet in combinatie met de projector. Hierdoor wordt de ICT afdeling onnodig lastig gevallen en veroorzaakt het stress terwijl het overleg nog moet beginnen.  

Door de ervaring die we hebben opgedaan biedt RJ Audiovisueel diverse mogelijkheden om de ICT minder te belasten en werknemers zonder stress over techniek aan vergadering te laten beginnen. 

 

Interactief 

Vergaderen, bespreking of overleg gebeurt niet alleen meer in een ruimte, maar ook daarbuiten. Via videoconferencing met behulp van bijvoorbeeld Skype of Google Hangouts is het mogelijk om makkelijk en snel iemand toe te voegen aan de vergadering. Maar ook videoconferencing met een vergaderruimte aan de andere kant van de wereld met HD beeldkwaliteit en optimale spraakverstaanbaarheid. Meer kunnen doen in minder tijd met behulp van techniek.  

 

Spraakverstaanbaarheid 

Sommige vergaderruimtes hebben een bepaalde afmeting of openheid waardoor het lastig is om de collega aan de andere kant goed te kunnen verstaan. Hiervoor zijn er ook vergaderoplossingen met eventueel een opname mogelijkheid om vergaderingen terug te kunnen luisteren. Voor de spraakversterking kan de ruimte zelf versterkt worden, maar ook een persruimte of tribune. 

 

Onze expertise 

 

Vrijblijvend advies? RJ Audiovisueel adviseert je graag. 

Dagelijks staan onze specialisten klaar om vrijblijvend met je mee te denken of een goed advies uit te brengen. Ook benieuwd naar de oplossingen die wij jouw kunnen bieden neem dan contact met ons op of kom eens langs in onze showroom. 

Wist je dat maar liefst 2 op de 3 meetings uitloopt, omdat de techniek met betrekking tot beeld en geluid niet voor elkaar is? Ik help je graag met een vrijblijvend advies.

Roy Nordkamp, Adviseur Installed Sound / Projectleider

  

Ontmoet onze partners

 • 19
  Oct

  Barco ClickShare is klaar voor de toekomst met USB-C en touch bediening

  Nu steeds meer fabrikanten laptops, smartphones, tablets, zelfs huishoudelijke apparaten en voertuigen met UBC -C connectoren aankondigen, zal de huidige USB aansluiting verdwijnen. Een strakker, slimmer en sneller ontwerp maakt zijn entree in de presentatie- en kantooromgevingen. Barco ClickShare brengt als eerste een dongle met USB-C op de markt voor draadloos presenteren in de vergaderruimtes.

  De connector van de nieuwe ClickShare USB-C Button is lichter, dunner en volledig omkeerbaar. Hij werkt bi-directioneel, wat alleen maar bijdraagt aan het vergadercomfort en de productiviteit van alle deelnemers binnen de vergaderruimte. Daarnaast zijn er geen extra verloopstekkers en adapters meer nodig om presentatie hardware aan de praat te krijgen. De mogelijkheid om een USB-C Dongle of een gewone USB Dongle te gebruiken, biedt gebruikers een echt toegankelijke en toekomstbestendige oplossing in elke vergaderruimte, trainingsruimte of directiekamer.


  • ClickShare is de eerste draadloze vergaderoplossing die USB-C adopteert.
  • Nieuwe functies, waaronder ondersteuning voor touchscreens en de gratis software releases met de focus op gebruikersvriendelijkheid.
  • Efficiëntie, veiligheid en gebruiksgemak blijven de uitgangspunten in de toekomstige ontwikkelingen van Barco ClickShare.


  Touch functionaliteit blaast nieuwe energie in samenwerking

  Met de kosteloze firmware-updates die elk kwartaal uitkomen voor de Barco CSE-200 en CSE-800, verbetert Barco voortdurend de snelheid en eenvoud van ClickShare. Met de laatste software update demonstratie op de InfoComm van dit jaar, lag de nadruk op de gebruikerservaring in vergaderomgevingen met touch beeldschermen. ClickShare blaast nieuwe energie in de manier van samenwerken en introduceert Touch bediening! presentatoren bedienen elke applicatie op hun laptop via het touch beeldscherm in de ruimte, in plaats van de computermuis te gebruiken. Met deze geavanceerde functie voegt ClickShare interactie toe aan vergaderingen en leidt het de weg naar meer innovatieve samenwerkingsmethoden.


  Beschikbare Barco ClickShare presentatiesystemen

  De Barco Clickshare serie bestaat uit 3 verschillende systemen, te weten de Clickshare CS-100, Clickshare CSE-200 en Clickshare CSE-800. Elke vergadering, brainstormsessie, overleg of ruimte vraagt om een andere toepassing waarvoor Barco de draadloze presentatie systemen heeft ontwikkeld. Hieronder vindt je meer informatie betreft de Barco ClickShare systemen.

  Gerelateerde producten

  meerminder


  Benieuwd naar de mogelijkheden binnen jouw organisatie?

  Kom langs in ons AV Inspiratie Center in Rijssen voor een gratis demonstratie en laat je inspireren hoe onze oplossingen kunnen bijdragen aan beter samenwerken, slimmer informeren en stressvrij presenteren. Vul je gegevens in en we maken graag een afspraak.

  GRATIS DEMO of bel direct: 0548-597340

 • 25
  Jul

  RJ Audiovisueel is officieel Zoom videoconferentie partner in Nederland

  RJ Audiovisueel, architect in productiviteit en expert in samenwerkingsoplossingen is nu officieel partner van Zoom videoconferencing in Nederland. Zoom is in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevende wereldwijde partij en is volledig gericht op de gebruiker.

meer