Samson SRK12

€ 139,00 Excl. BTW € 168,19 Incl. BTW
Niet meer leverbaar
  • 19-inch rack op wielen
  • Verkrijgbaar in 8HE, 12HE, 16HE, en 21HE
  • Hoogwaardige stalen constructie met volledig gesloten zijkanten
  • 1HE blindpaneel meegeleverd
meerminder

Uitgebreide omschrijving Samson SRK12

De Samson SRK12 is een stevig stalen 19" (equipment) rack voor profesionele installatie, studio en PA toepassingen. Het rack wordt geleverd als pakket inclusief blindplaat (met Samson logo), euro 19" montage strips + "locking casters" en schroeven (standaard voor zowel USA als EURO formaat bijgeleverd) en 4 stevige transportwielen.
Het rack is gefabriceerd van robuust zwart gelakt staal en heeft volledig gesloten zijkanten (met ventilatie roosters). Het SRK12 rack biedt (exlusief de positie van de blind/logo plaat) plaats apparatuur tot maximaal 12 HE posities (genormaliseerde hoogte eenheden). Voor rackverlichting en stroomverdeling adviseert Samson de Powerbrite serie aan. Voor meer informatie over rackverlichting verwijzen wij u graag naar de items in de categorie " 19 inch rackverlichting, stabilisatoren & stroomverdelers"

Hoogte
De hoogte welke wordt vermeld in de technische specificaties is de hoogte zonder de wielen. De wielen hebben een extra hoogte van 100mm. De totale hoogte van de SRK racks is de hoogte maat + 100mm.

meerminder

Advies nodig?

Erik-Jan Beenen, Adviseur Audiovisuele Oplossingen

Aanvullende informatie

Artikelnummer 14814
Manufacturer Part Number SRK12
Garantietermijn Op dit product krijg je 1 jaar garantie.
Merk Nee
Serie Nee
meerminder