Horeca, café en restaurant

Horeca, café en restaurant

Een geluidsinstallatie voor een horeca gelegenheid is absolute noodzaak. Een goed café, swingende bar-dancing of stomende discotheek heeft tenslotte geen bestaansrecht zonder goed geluid. Maar ook een restaurant, hotel of conferentiecentrum is gebaat bij achtergrond muziek. Een narrowcasting beeldscherm reclame of vergader en presentatiesysteem zijn ook niet meer weg te denken in de horeca.

 

Geluidsinstallatie voor café en restaurant

De horeca is één van die sectoren die uitstekend hun voordeel kunnen halen uit een doordachte, audiovisuele infrastructuur. Geluidsinstallaties, presentatie systemen en digital signage bieden horeca ondernemers talloze mogelijkheden om hun faciliteiten commercieel succesvol in te zetten. De ontwikkeling van nieuwe media, smart devices en ‘the internet of things’ zorgt voor steeds meer nieuwe mogelijkheden, ook op audiovisueel vlak.

Bij de organisatie van events, het communiceren met bezoekers en het entertainen van het publiek zijn de juiste audiovisuele ingrediënten van essentieel belang voor succes. Deze nieuwe technologieën maken systemen gebruiksvriendelijker, spectaculairder en verbeteren de beleving. RJ Audiovisueel is in staat om deze nieuwe technologieën te vertalen naar toegevoegde waarde voor uw organisatie.

 

Audiovisuele Oplossingen voor horeca en restaurant

 

Vrijblijvend advies? RJ Audiovisueel adviseert je graag.

Dagelijks staan onze specialisten klaar om vrijblijvend met je mee te denken of een goed advies uit te brengen. Ook benieuwd naar de oplossingen die wij jouw kunnen bieden neem dan contact met ons op of kom eens langs in onze showroom.

Onze visie is om de beste audiovisuele oplossingen bereikbaar te maken voor ieder bedrijf door slimme innovatieve en betaalbare technieken in te zetten die jullie instaat stellen efficiënter de doelen te bereiken.

Rene Jansen, Directeur RJ Audiovisueel

Audiovisuele oplossingen voor elke ruimte

Het café, de vergaderzaal maar ook het restaurant en feestzaal kunnen profiteren van de juiste audiovisuele oplossingen. RJ Audiovisueel heeft voor iedere ruimte een passende oplossing.