Retail, winkel en showroom

Retail, winkel en showroom

Een achtergrondmuziek geluidsinstallatie in je winkel of showroom zorgt voor de juiste sfeer. En met een online narrowcasting systeem beheer je simpel de beeldschermreclame op de beeldschermen en videowall in de winkel, showroom of etalage. De retail is constant bezig om zich te ontwikkelen. Met de opkomst van internet en nieuwe media zijn er veel nieuwe mogelijkheden voor handen. Concepten zijn niet gek genoeg om zoveel mogelijk klanten in de winkel te krijgen. Ook de kleinere retailers zijn druk bezig om zichzelf opnieuw uit te vinden. Door gebruik te maken van slimme audiovisuele oplossing is het mogelijk om extra toegevoegde waarde te bieden.

 

Narrowcasting voor winkel en showroom

Je kunt een concept extra kracht bij zetten door digitale beeldschermreclame middels digital signage toe te passen. Aanbiedingen, branding, tips en evenementen kunnen bovendien extra gepromoot worden. Dit kan al met digital signage beeldscherm, maar ook je winkels voorzien van een digitale signage oplossing en deze via de online digital signage software beheren behoort tot de mogelijkheden. Interactie kan worden geboden middels speciale bewegingssensoren, touchscreens of eenvoudige druknoppen.

 

Achtergrondmuziek geluidsinstallatie

Middels de juiste achtergrondmuziek in je winkel of showroom kan de ambiance extra kracht worden bijgezet. Audiovisuele hulpmiddelen kunnen net dat verschil maken met een concurrent. Maar wat dacht je van reclame boodschappen op vaste tijdstippen. Reclame boodschappen weergaven via online cloud gebaseerde software in alle vestigingen kan ook geinstalleerd worden. En natuurlijk blijven we ervoor zorgen dat alles makkelijk te bedienen is. Ook door de medewerker zonder technische kennis.

 

Omroepen in je winkel

Ook kan de geluidsinstallatie als omroepinstallatie worden gebruikt. Dit kan middels een simpele omroepmicrofoon bij de kasse of op kantoor. Maar ook kunnen meerdere ruimtes of kassa's worden voorzien van een omroepmicrofoon. Doorkoppelen aan de telefooncentrale middels de paging functie behoort ook de tot mogelijkheden.

 

Audiovisuele Oplossingen voor in de winkel of showroom

 

Vrijblijvend advies? RJ Audiovisueel adviseert je graag.

Dagelijks staan onze specialisten klaar om vrijblijvend met je mee te denken of een goed advies uit te brengen. Ook benieuwd naar de oplossingen die wij jouw kunnen bieden neem dan contact met ons op of kom eens langs in onze showroom.

Onze visie is om de beste audiovisuele oplossingen bereikbaar te maken voor ieder bedrijf door slimme innovatieve en betaalbare technieken in te zetten die jullie instaat stellen efficiënter de doelen te bereiken.

Rene Jansen, Directeur RJ Audiovisueel

Audiovisuele oplossingen voor elke ruimte

De winkel, de showroom, de entree, receptie en kassa maar ook de kantine kan profiteren van de juiste audiovisuele oplossingen. RJ Audiovisueel heeft voor iedere ruimte een passende oplossing.