Sennheiser ME 4 Lavalier

€ 139,00 Excl. BTW € 168,19 Incl. BTW
Op bestelling
  • Richtgevoelige lavalier microfoon
  • Geschikt voor luidruchtige omgevingen
  • Goede spraakverstaanbaarheid
  • Gemakkelijk vast te maken aan kleding
  • Biedt uitstekend weerstand aan feedback of rondzingen
meerminder
Vraag een offerte aan

Uitgebreide omschrijving Sennheiser ME 4 Lavalier

De Sennheiser ME 4 is een losse lavalier of revers microfoon voor de draadloze EW series. Door zijn richtgevoelige opnamepatroon is de ME4 van Sennheiser uitermate geschikt voor spraak en presentatie. Zelfs in een omgeving waar het erg luidruchtig kan zijn concentreert de ME4 zich op de spreker. Bovendien is de microfoon gemakkelijk vast te maken aan kleding op de borst. 

meerminder

Advies nodig?

Erik-Jan Beenen, Adviseur Audiovisuele Oplossingen

Aanvullende informatie

Artikelnummer 17773
Manufacturer Part Number ME 4
Garantietermijn Op dit product krijg je 2 jaar garantie.
Merk Sennheiser
Serie N/B
meerminder

Meer over Sennheiser

Sennheiser is leverancier van professionele hoofdtelefoons, draadloze microfoon systemen, waaronder headsets, handheld, camera, instrument, broadcast, lavalier en dasspeld modellen, monitoring systemen, draadgebonden microfoons voor zang, spraak en instrumenten, alsook conferentie systemen, maar ook consumenten audio. Al meer dan 60 jaar profileert Sennheiser zichzelf als fabrikant van professionele audio, waarbij de nadruk ligt op het leveren van hoogwaardige kwaliteit. 

Ook grote artiesten kiezen voor Sennheiser
Met Evolution Wireless G3 als laatste innovatie op het gebied van draadloze systemen, laat Sennheiser zien dat zij in staat is haar assortiment tot een hoger niveau te brengen. De Sennheiser E Series zijn al jarenlang overal ter wereld absolute bestsellers. Artiesten zoals Snoog Dogg, Beyonce, Pink en Jamiroquai werken al jaren met de producten van Sennheiser. Maar ook  bedrijven weten de Senheiser producten te vinden voor het geven van heldere product presentaties of het maken van uitstekende geluidsopnames bij video opnames. 

meerminder