Installatie

Natuurlijk kan RJ Audiovisueel ook ingezet worden om een oplossing te installeren, af te monteren en in bedrijf te stellen. Naast de afname van kwalitatief hoogwaardige producten ben je op dit moment ook gegarandeerd van een uitstekende montage. Onze medewerkers zijn getraind om een installatie naar tevredenheid af te wikkelen.

 

Besparen?

Hoewel installatie tot de mogelijkheden behoort willen we benadrukken dat we je erg op weg kunnen helpen om een installatie voor te bereiden. Een goede voorbereiding zorgt ervoor dat er minder uren gemaakt hoeven te worden door ons. En dit scheelt natuurlijk in de portemonnee. Gedurende onze grondige intake zullen we je attenderen op deze besparingen.

 

Grondige intake

Ter voorbereiding op de installatie zullen wij contact opnemen om de werkzaamheden in kaart te brengen en om zodanig te plannen dat er geen uren verloren gaan. Op basis van deze intake kan er een urenschatting gemaakt worden. Ook kunnen we op deze wijze voorkomen dat er planning langs elkaar heen loopt. Een probleem wat vaak voorkomt, maar wat wij absoluut willen voorkomen.

 

Kosten

De kosten voor een installatie hangen nauw samen met de werkzaamheden. De werkzaamheden kunnen variëren van installatie en montage werkzaamheden tot het instellen van licht programma's, optimaliseren van geluidsapparatuur, etc. Gedurende de intake zullen de kosten direct kenbaar gemaakt worden. RJ Audiovisueel verricht geen e-installatie werkzaamheden, hiervoor werken we samen met verschillende installatie bedrijven.

 

System engineering

Onze medewerkers worden jaarlijks getraind om nieuwe ontwikkelingen in de markt. Wanneer je even niet scherp bent, haalt de technologie je in. Zo kun je er als klant voor kiezen om ons alleen in te zetten om specifieke technische handelingen te verrichten. In dit geval kan het installatie werk wellicht zelf worden gedaan. System engineering kan soms al voor aflevering plaats vinden, maar ook na oplevering kan er van onze expertise gebruik worden gemaakt. De keuze is aan jou.