Storing & Onderhoud

Storing & Onderhoud

Het onderhoud van een installatie is in onze ogen net zo belangrijk als de oplevering hiervan. Zorgvuldig worden specifieke producten uitgekozen die het best passen bij de uiteindelijke applicatie. Maar het mag duidelijk zijn dat dit geen investering voor eeuwen is. Goed onderhoud is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat je zo lang mogelijk van de investering gebruik kunt maken.

 

Service & Onderhoud op locatie

Neem gerust contact met ons op wanneer het gaat om onderhoud van je audiovisuele installatie. Ook wanneer deze niet bij ons is aangekocht zijn wij in staat om problemen te herkennen en op te lossen. Na het ontvangen van de aanvraag zullen we eerst een transparante offerte sturen. Uiteraard na een grondige intake, waarbij wij goed kunnen inschatten wat de mogelijke onderhoudswerkzaamheden zijn.

 

Storingen zijn snel verholpen

Mocht het onverhoopt en ondanks een professionele installatie toch voorkomen dat er een stroring optreed dan staan we voor je klaar. Met onze uitgebreide kennis en expertise weten we veel storing op afstand al op te lossen of we bedenken een noodoplossing. En mocht er een kritieke situatie zijn dan staan 1 van onze service monteurs uiteraard snel op de stoep.

 

Service & Onderhoudsabonnement

Vraag vrijblijvend eens naar ons service & onderhoudsabonnement waarbij wij tegen een vaste prijs jaarlijks onderhoud uitvoeren op de volledige audiovisuele installatie. Maar ook tussentijdse service en ondersteuning vallen hieronder waardoor je volledig ontzorgt wordt en altijd de beschikking hebt over een perfect werkende installatie.