Shure BETA 98 S

€ 194,21 Excl. BTW € 234,99 Incl. BTW
Op bestelling
Vraag een offerte aan

Uitgebreide omschrijving Shure BETA 98 S

De Shure Bèta 98/S is een compacte, high-output super-cardioide condensator microfoon voor professionele geluidsversterking en studio opname. Zijn uiterst eenvormig super-cardioide patroon levert een hoge gain voor feedback en uitstekende verwerping van ongewenst lawaai. Zijn hoge maximale geluid drukniveau (SPL) maakt de microfoon ideaal voor verschillende instrumenten zoals trommels, piano, riet, windinstrumenten, en snaarinstrumenten. De Bèta 98/S kan ook worden gebruikt voor het versterken van gitaren.

meerminder

Advies nodig?

Roy Nordkamp, Adviseur Installed Sound / Projectleider

Aanvullende informatie

Artikelnummer 16495
Manufacturer Part Number BETA98/S
Garantietermijn Op dit product krijg je 2 jaar garantie.
Merk Shure
Serie Shure BETA
meerminder

Meer over Shure

Shure is de eerste keus voor muzikanten en artiesten, die op zoek zijn naar een professionele draadgebonden of draadloze microfoon voor het uit versterken van instrumenten en zang partijen in de studio, alsook live op het podium. Naast het leveren van hoogwaardige microfoon systemen is Shure ook gespecialiseerd in ear monitoring systemen en hoofdtelefoons. De nadruk tijdens de ontwikkeling van nieuwe producten ligt bij Shure dan ook altijd bij het verbeteren van de algemene performance bij de eindgebruikers.

Legendarische Shure producten
Er zijn enkele producten binnen het assortiment van Shure die de jarenlange ervaring onderstrepen en inmiddels een legendarische reputatie hebben opgebouwd. De Shure SM58 wordt al 40 jaar geleverd en is de meest verkochte microfoon ooit. Met de BETA 58 wist Shure opnieuw de markt te raken en deze microfoon is dan ook inmiddels uitgegroeid tot een fenomeen. De SM7B van Shure is een microfoon die in enorm veel professionele radiostudio’s wordt gebruikt.

meerminder