Soundcraft MPMi 12 Mixer

Prijs op aanvraag
Op bestelling
  • Hoogwaardige GB30 mic pre-amps
  • Professionele +48 V fantoomvoeding
  • 2 Groep bussen
  • Stereo Mix uitgang
  • 3 Aux sends, schakelbare pre-of post-fade
  • Inclusief 19Inch rack oren
meerminder
Vraag een offerte aan

Uitgebreide omschrijving Soundcraft MPMi 12 Mixer

De MPMi serie is een reeks multifunctionele mixers waar alle opties voor een kleine band, lezing of ander doeleinde in zit. Mede door zijn optionele inbouw mogelijkheid is hij ideaal voor vaste opstellingen zoals, kerken, partyzalen, toneelzalen of als zanginstallatie.

2 modellen, 12 of 20 kanaals
Met de focus op goede geluidskwaliteit voor kleinere toepassingen is dit model te krijgen in de 12 of 20 mono ingangen. Elke model heeft daarnaast 2 stereo ingangen, 2 subgroepen en 3 auxillary kanalen.De MPMii serie is een professionel tafel welke in vele doeleinden in gezet kan worden waar een hoge geluidskwaliteit vereist is.

GB30 microfoon ingangen De basis van de deze tafels is simpelweg dat ze sterk zijn in behuizing, goed in audio kwaliteit maar met name makkelijk te bedienen. De Soundcraft MPMi serie gebruikt de zeer transparante GB30 microfoon ingangen (ontworpen door Graham Blyth) welke speciaal gebouwd zijn voor het 30 jarig bestaan van het bedrijf. Dit zijn pre-amps van zeer hoge kwaliteit die eigenlijk alleen bedoelt waren voor alleen de duurdere serie`s zoals de LX7ii en alle GB serie`s van Soundcraft.
meerminder

Advies nodig?

Erik-Jan Beenen, Adviseur Audiovisuele Oplossingen

Aanvullende informatie

Artikelnummer 19334
Manufacturer Part Number MPMi12
Garantietermijn Op dit product krijg je 2 jaar garantie.
Merk Soundcraft
Serie N/B
meerminder

Recent bekeken

  1. Kramer VIA GO

    Kramer VIA GO